Автор: admin

На 24.03.2018год за прв пат се одржа натпревар во категорија Ф3А (презисни акробации) на спортскиот аеродром стенковец. Натпреварот бесе организиран од вск РЦСК Скопје, а поддржан од Воздухопловната Федерација на Македонија и Аеро Клуб Скопје. На натпреварот учество земаа 6 натпреварувачи, а одговорни за регуларноста на натпреварот како и за судење на акробациите беа задолзени […]

Read more

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rcskmk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4212